Poliţiştii Biroului Rutier Bacău au întocmit un dosar penal cu privire la săvârşirea infracţiunii de reparare a autovehiculului având urme de accident rutier fără îndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege.

Din verificările poliţiştilor a rezultat că o conducătoare auto de 39 de ani, care la data de 12 septembrie a fost implicate într-un eveniment rutier cu pagube materiale produs pe strada 9 Mai din municipiul Bacău, nu s-a prezentat în termenul legal la unitatea de poliţie pentru întocmirea documentelor de constatare.

De asemenea, în urma examinării vehiculului în cauză s-a stabilit că asupra acestuia au fost efectuate lucrări de reparaţie fără a se deţine autorizaţie în acest sens.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de reparare a autovehiculelor având urme de accident, fără autorizaţe.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ