Primarul Romeo Stavarache a ratat, marti, ocazia de a da declaratii in instanta in dosarul de mita in care a fost trimis in judecata.

Magistratul de la Tribunal care judeca aceasta cauza a lipsit, din motive personale, iar cel care l-a inlocuit provizoriu a preferat sa nu administreze probe importante si sa amâne dosarul.

De altfel, si avocatul din Bucuresti al edilului a lipsit si a cerut in scris o amânare.

PUBLICITATE

Stavarache nu s-a prezentat, totusi, degeaba, ieri, in instanta, ci a obtinut acordul de a merge in Republica Moldova, in perioada 24 – 27 septembrie, la o intâlnire importanta, dupa cum a dat asigurari. Mai precis, pentru o infratire si un proiect cultural.

Judecatorul a cerut mai multe informatii despre aceasta deplasare si a intrebat daca este, cu adevarat, necesara prezenta lui in Republica Moldova.

“De circa doi ani, incercam, impreuna cu primarul din Chisinau, sa depunem un proiect cu finantare europeana, un proiect cultural – «Capitala Culturala Europeana». Cele doua orase – Bacau si Chisinau ar trebui sa obtina aceasta titulatura. Pe 30 octombrie este termenul pentru depunerea proiectului. Nu poate semna actele alta persoana decât reprezentantul legal al municipiului.

Pe viitor, si primarul din Chisinau se va deplasa la Bacau pentru ca dorim sa facem si o infratire intre cele doua orase, pentru a obtine un punctaj mai mare. Voi fi insotit in deplasare de directorul Teatrului Bacovia si de angajati din primarie”, a explicat Stavarache.

Urmatorul termen in dosarul de mita, când primarul va fi audiat, a fost stabilit pentru 22 octombrie.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  1. Nu vreau sa fiu inteles gresit , anume ca i-as apara pe Banu sau pe Berca , dar va rog sa observati celeritatea cu care merge inainte procedura juridica la cei doi si in contrapartida lentoarea in cazul lui Stavarache.La fel si in cazul Hrebenciucilor.Ce sa mai intelegem ? Eu inteleg ca astia din urma sunt protejatii sistemului securist , mai puternic chiar si fata de perioada ceausista , iar primii doi probabil “au fluierat in biserica”. Biserica securista desigur !

  2. “Capitala culturala ” Bacau !!! Si unde se vor organiza ma rog evenimentele : pe strada Milcov , pe Stefan cel Mare , prin santurile si “modernizarile” care nu se mai termina de doi ani , printre diferitele hardughii construite la intamplare ? Bacaul a ajuns unul dintre cele mai inestetice si irespirabile orase din Romania . Poate o actiune culturala cu bere si mititei , un iarmaroc cu femeia cu barba si calusei !? Stavarache a ajuns ridicol , nu mai are contact cu realitatea .

  3. ce e bacaul asta?micul bucuresti?!mai degraba o infratire intre Chisinau si Iasi
    stavarake asta chiar vrea sa se faca de tot rahatul?pe cine crede ca prosteste in afara de justitia asta oarba care tinde sa-l scoata basma curata?

  4. Stavarache =Un infractor care tine in spate si trage dupa el pe alti infractori, abonati ai banului public bacauan si nu numai. Cum credeti ca s-au imbogatit toti decat din furat si spagi?
    Daca nu vom scapa rapid de el si ai lui confrati va fi mai rau ca acum.

  5. piticotul asta a reusit sa-i dea clasa marelui hrebenciuc!ce sa ne mai miram,isi pregateste terenul pentru o noua candidatura…cum mama dracului sa infratesti cu Chisinaul aceasta ruina de oras,mi se pare ca acest stavarake are in sange mania distrugerii,a se vedea hotelul Moldova,stadionul municipal,strazile Milcov si Stefan cel Mare,spitalul-fantoma neterminat… cu acest geniu primar orasul asta va arata ca dupa razboi!

LĂSAȚI UN MESAJ