Un băcăuan de 28 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventive. Polițiștii îl bănuiesc de săvârșirea a cinci furturi din locuințe

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău, au depistat , la data de 15 octombrie a.c., în urma investigațiilor, un bărbat de 28 de ani, din Bacău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările polițiștilor a rezultat că acesta , în perioada martie – aprilie a.c., împreună cu un alt tânăr ar fi pătruns prin efracție în cinci locuințe din muncipiul Bacău, de unde ar fi sustras sume de bani, bijuterii, parfumuri, obiecte de uz casnic, aparatură electronică și electrocasnică.

PUBLICITATE

Față de bărbatul de 28 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi przentat Parchetului de pe lângăă Judecătoria bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ