Repartiţiile la cele 48 de garsoniere şi apartamente buhuşene, construite în regim A.N.L., trenează din motive birocratice.

„Am trimis o scrisoare ministerului de resort şi ANL-ului, prin care solicităm să ni se accepte unele repartiţii pentru care există unele probleme de natură legislativă. De pildă, unii solicitanţi, buhuşeni get-beget, sunt navetişti, având locul de muncă în Bacău.

Dar ei au locuit aici, în Buhuşi, pe unde şi cum au putut, mereu. Nu este normal să poată primi locuinţă A.N.L.? Deocamdată există îngrădiri legislative din acest punct de vedere. Mai sunt buhuşeni care au primit cândva locuinţă socială, dar acum stau, într-o locuinţă de 17 m.p., cu grupuri sanitare pe hol, doi părinţi şi doi copii. E o situaţie normală? Legea zice că acestora nu le putem acorda locuinţă A.N.L. Aşteptăm răspuns, aşteptăm o derogare”, ne-a spus primarul Ionel Turcea.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ