Utilajele Directiei Servicii Publice stau in curte / foto I Bisca

Directia Servicii Publice va avea un sediu nou, in actuala locatie de pe strada Constantin Ene. Potrivit studiului de fezabilitate, reamenajarea spatiului si ridicarea altor hale, mai potrivite nevoilor directiei, va costa nu mai putin de 7 milioane de lei.

Proiectul s-ar putea face etapizat, in functie de necesitati, prima pe lista fiind sera, pentru ca aici nu se mai poate lucra, in special iarna. Proiectul, supus atentiei Consiliului Local si votat cu majoritate, presupune constructia unor ateliere, birouri si garaje, a unui depozit de material antiderapant, ridicarea unei sere in care sa fie cultivate plantele care sunt mutate apoi pe spatiul public.

Estimativ, durata de realizare a lucrarilor va fi de 24 luni, pe o arie care va fi extinsa de la 1584 mp la 2500 mp. Printre avantajele modernizarii, sunt enumerate scaderea costurilor pentru reparatii curente, durabilitatea mai mare in timp, data de calitatea materialelor, scaderea costurilor utilitatilor, dar si mai multa siguranta pentru angajati. Primaria este dispusa sa finanteze acest obiectiv din bugetul local.

PUBLICITATE

Daca proiectul se va pune in aplicare, spatiul ocupat acum de directie in apropiere de Colegiul Pedagogic va fi redat uzului comunitatii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ