«Asistăm cu uimire și dezamăgire la gestul unor colegi de a trăda partidul și alegătorii, cărora le datorează poziția de parlamentar pentru care sunt arvuniți de adversarii noștri politici» – se arată într-un comunicat primit la redacție din partea PSD Bacău.

«Organizația PSD Bacău, parlamentari și aleși locali, suntem solidari cu echipa guvernamentală și prim-ministrul Viorica Dăncilă, convinși fiind că de stabilitatea și succesul acestora depinde îndeplinirea programului de guvernare pe baza căruia s-au câștigat alegerile în 2016.

Gestul de a părăsi partidul și de a submina astfel guvernarea este lipsit de fair-play față de colegii de partid, întrucât riscă să compromită o serie de proiecte naționale și locale atât de așteptate de români, implicit și de electoratul nostru.

În județul Bacău sunt proiecte importante demarate pe care le dorim continuate și finalizate, astfel încât nu peste mult timp să le dovedim românilor că știm ce avem de făcut și că ne ținem de cuvânt.

„Jocul” în care au fost atrași este unul menit a dezbina partidul nostru astfel încât să fim impiedicați să ducem la capăt reformele vitale pentru societatea românească și revenirea la un climat de normalitate democratică, transparență și echilibru instituțional.

PSD Bacău reamintește că, deși a câștigat multe rânduri de alegeri, proiectele importante ale județului au ajuns efectiv pe masa Guvernului României abia începând cu 2017.

Suntem solidari cu președintele Liviu Dragnea, în dificila misiune de a traversa această perioadă extrem de grea din viața partidului, cu implicații profunde în viitorul României!»

Comunicatul este semnat de președintele organizației județene, senatorul Dragoș Benea și de președintele executiv, deputatul Gabriel Vlase.


PUBLICITATE