Angajatii Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau s-au autosesizat in cazul articolului publicat in cotidianul “Desteptarea”, cu titlul “O adolescenta si-a taiat gatul pe Bulevardul Unirii”.

“Institutia noastra a contactat Spitalul Judetean de Urgenta Bacau pentru identificarea numelui si a domiciliului adolescentei.

O echipa a DGASPC a fost acasa la fata, iar specialistii nostri i-au propus reprezentantului legal consilierea psihologica a tinerei pentru a putea depasi situatia critica in care se afla.

PUBLICITATE

Pentru o evaluare completa a cazului s-a facut o vizita si la scoala unde invata fata.

DGASPC va colabora cu celelalte institutii abilitate, iar cazul minorei va ramane in atentia institutiei noastre”, a declarat Marian Vatamanescu, purtator de cuvant la DGASPC Bacau.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ