Politia Locala ii someaza pe proprietarii masinilor abandonate sa-si ridice rablele de pe domeniul public. In cazul in care cel vizat nu se conformeaza, autoturismul este ridicat si dus in parcul auto amenajat de Politia Locala pe strada Constantei. Pentru a-si recupera autoturismul, proprietarul trebuie sa plateasca o taxa de aproximativ 2.000 lei.

“Avem o colaborare foarte strânsa cu asociatiile de proprietari, iar pe lânga problemele curente ii intrebam si daca au cunostinta de existenta unor masini abandonate, care ocupa nejustificat locurile de parcare. Noi am cam strâns masinile fara proprietar, insa, actionam in continuare atunci când primim sesizari legate de masini abandonate.

Intr-o zi am avut trei solicitari pentru a ridica masini abandonate pe domeniul public. Ce-i drept, fata de ultimii ani, numarul acestora a mai scazut pentru ca s-a dat drumul la programul «Rabla» si multi le-au dat pe voucer”, declara Florin Podoleanu, purtator de cuvânt la Politia Locala Bacau. Pentru a-i scuti pe proprietari de disconfortul de a le fi ridicata masina, agentii locali ii someaza si le dau termen ca in câteva zile sa ridice masina din locul respectiv.

PUBLICITATE

Zilele trecute, un agent local l-a somat in scris pe proprietarul unei Dacii, abandonata pe strada Nicolae Titulescu. Masina a fost fotografiata, iar agentul si-a scris datele de identificare ale acesteia, punându-i in vedere proprietarului sa ridice autoturismul de pe strada.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

7 COMENTARII

  1. ce lege proasta….propietarul este somat sa ridice rabla !?..si unde sa o duca????…deci acea bucata de fier vechi trebuie direct ridicata si dusa la fier vechi…s-au mai amenajat si parcari pentru depozitare!?…….asta pentru ca scopul autoritatilor nu este de a curati spatiul public…ce de a mai jumuli ceva bani daca se poate…..

  2. DACA MASINA ESTE INMATRICULATA SI PROPRIETARUL MERGE CU EA CEEA CE FACE PULITIA LOCALA SE CHEAMA ABUZ SI TEBUIE RECLAMAT IN INSTANTA

  3. Foarte bine, iar poolimea care cotcodaceste pe aici si protesteaza, sa afle ca in SUA sunt legi similare, nu poti lasa rable pe carosabilul public. Ai o mizerie ? Baga-ti-o in fund !

  4. daca are asigurare valabila si itp valabil luat cu spaga nu are ce sa-i faca decat sa faca un abuz. apoi plateste primaria despagubiri tot din banii nostri.

    si ce daca are o roata sparta si e mancata de rugina poate are itp inca valabil

LĂSAȚI UN MESAJ