Dupa o vara in care a sustinut mai multe show-uri  de dans irlandez (la Salina Târgu Ocna, pe scena Filarmonicii din Bacau, dar si pe litoralul Marii Negre, la Constanta si in statiunea Jupiter), comanesteanul Stefan Orheanu se pregateste ca sa participe la Campionatul European de Dans Irlandez, ce se va desfasura in zilele de 21-23 noiembrie la Milano (in Italia).

La spectacolele mentionate Stefan Orheanu  a participat alaturi de Formatia “Irish Way”, ce este formata  din 13 tineri ce imbina dansul irlandez cu elementele  specifice multor culturi. Spectacolele  de dans irlandez au  avut loc in cadrul Turneului “Saint Patrick and friends”. In vederea participarii lui Stefan Orheanu la Campionatul European de Dans Irlandez Consiliul Local Comanesti a aprobat recent acordarea unui sprijin financiar de 15.000 lei, fiind apreciat faptul ca acest tânar reuseste ca sa uimeasca publicul  spectator prin miscarile sale coregrafice deosebite. Stefan Orheanu este din Comanesti, a absolvit in luna iunie Scoala Gimnaziala “Liviu Rebreanu” iar in prezent este elev al Colegiului Tehnic “Dimitrie Ghika” din aceeasi localitate.

Mentionam ca in luna august la Comanesti Consiliul Local a aprobat Regulamentul privind acordarea unui sprijin material tinerilor din acest oras care participa si obtin rezultate bune la diverse evenimente sportive, cultural si artistice. In semn de pretuire a performantelor obtinute, la aceeasi sedinta consilierii locali comanesteni au acordat un numar de patru titluri de “Cetatean de onoare” al orasului Comanesti. Aceste titluri au fost decernate sportivelor Iuliana Dobrin (pentru performante obtinute in domeniul artelor martiale), Cristina Negru si Alexandra Aichimoiaie (ce au reprezentat orasul la nivel national si international in atletism) precum si marei sahiste, maestra internationala a sportului Elisabeta Polihroniade, pentru exemplul dat tinerei generatii.  


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ