În 2015 Societatea Română de Psihanaliză aniversează împlinirea a 25 de ani de psihanaliză în România. Proiectul România pe divan se desfășoară în 7 orașe din țară, printre care și Bacău.

În cadrul acestui proiect va avea loc o sesiune cu tema – ”Inconștientul în cultură și artă” cu referire la ”Comunicarea în educație”. Întâlnirea se va desfășura la librăria Alexandria din Arena Mall, duminică 18 octombrie, orele 11. Accesul este liber.

Invitați – psihoterapeut Claudiu Ganciu, Bucuresti, profesor universitar doctor Venera-Mihaela Cojocariu, profesor în științele educației, Eliza Noemi Judeu, actriță, Teatrul Bacovia.

PUBLICITATE

La eveniment va participa si doamna Anca Munteanu, autoarea cartii ”Cunoaste-ti copilul”. Domnia sa va prezenta cartea si va avea un dialog cu cei prezenti, in special despre cum se joaca si cum invata copiii, cum se integreaza in grup si cum se adapteaza la gradinita si la scoala.

Empatia ca lumea copilului propusa ca modalitate de cunoastere a universului sau. Jocul devine un mod de a simti ce simte copilul. Ficare capitol este o invitatie in care mama poate intra cu o parte din ea in lumea copilului si sa devina ci atare. A privi jocul ca o lume in sine este important pentru fiecare parinte. Jocul este si starea copilului inaintea separarii.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ