O fluidizare a traficului. Asta promiteau autoritatile pentru zona din jurul Muzeului de Istorie, acolo unde urmau sa apara benzi separate pentru cei care vin dinspre Casa de Cultura si cei care merg spre ea, dinspre Liceul Sportiv. Din pacate, proiectul despre care se facea vorbire inca din anul 2013, prin care urmau sa fie operate aceste modificari, a ramas intr-un sertar. Acum, când orasul este un imens santier, se pare ca autoritatile si-au amintit de aceasta initiativa si o vor pune in practica. In prag de alegeri, anul viitor.

„Primaria are în vedere derularea unei investitii în zona respectiva. Astfel, pentru fluidizarea circulatiei se va crea o banda de virare la dreapta, pe sensul de mers 9 Mai – CJAS, dupa Muzeul de Istorie si o banda de virare la drepta pe sensul de mers dinspre Casa de Cultura, intersectie cu strada 9 Mai, fara a se mai stationa la semafoare. Investitia va fi realizata în cursul anului viitor”, spune purtatorul de cuvânt al Primariei Bacau, Ionut Tomescu.

Soferii care circula in zona respectiva spun ca ideea reamenjarii intersectiei este foarte buna, dar trebuie pusa in practica imediat. „Mi se pare inutil sa pierd timp ca sa virez la dreapta. Practic, stau si eu si astept la semafor. Daca ii depasesc pe cei din coloana risc amenda. Chiar am vazut o situatie din asta”, spune Cornel Atomei, sofer bacauan.

PUBLICITATE

Proiectul care vizeaza aceasta zona a fost propus, in 2013, la pachet cu amenjarea unui sens giratoriu care sa permita accesul ambulantelor la Spitalul Municipal. Si acesta a fost abandonat, deocamdata municipalitatea nestiind macar data finalizarii constructiei obiectivului medical.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. poate e bine asa,dar, in loc sa se apuce de asta mai bine ar termina strada Milcov, Stefan Cel Mare, santurile din oras, etc.

    Nenorociti gospodari mai avem in frunte …doar pusi pe spaga si afaceri personale!

  2. Iar anunta faimosul purtator de cuvant al Primariei proiecte care se vor realiza la anul…
    Proiectul respectiv a fost anuntat de acelasi “mincinos” ca se va realiza in trimestrul 2 al anului 2013… Cand va invatati minte sa anuntati realizarile voastre doar atunci cand lucrarea este terminata…

LĂSAȚI UN MESAJ