Peste 70 de kg de pește, pescuite în condiții ilegale de trei tineri din comuna Horgești, au fost redate mediului natural, în urma unei acțiuni desfășurate de polițiști pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol.

Polițiștii din comuna Horgești au desfășurat la data de 01 aprilie a.c., între orele 22.00-02.00, o acțiune de prevenire și combatere a braconajului piscicol.

În cadrul acțiunii au fost depistați în flagrant trei bărbați, de 22, 23 și 30 de ani, toți din comună, care cu ajutorul unei bărci pneumatice au întins pe luciul de apă al iazului piscicol Horgești o plasă tip monofilament cu lungimea de 50 m și lățimea de 1,5 m.

PUBLICITATE

În plasa monofilamnet a fost identificata cantitatea de 72 kg de pește din speciile crap, șalău, novac și caras, care a fost redată mediului acvatic în prezenta administratorului societății.

Plasa monofilament și barca pneumatică au fost ridicate în vederea confiscării.

In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârșirea infracțiunilor de deținere de plasă monofilament și furt calificat.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ