Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Bacău au fost sesizați de către Elena B. de 28 de ani din Bacău, despre faptul că un tânăr i-a sustras bunuri, în timp ce se afla în timpul serviciului, într-un magazin din cadrul unui complex comercial din oraș.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe Cristinel H. de 27 de ani din Bacău, care a profitat de neatenția angajatelor din cadrul magazinului, a intrat în spațiul destinat birourilor și a sustras suma de 95 de lei din portofelul unei vânzătoare.

Prejudiciul a fost recuperat și predat părții vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Față de tânărul de 27 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore și umează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ