A inceput a doua sesiune a examenului de bacalaureat. 19 august a fost prima zi de emotii pentru candidatii care s-au inscris in aceasta etapa si care au avut de sustinut proba orala la limba si literatura româna.

“Nu s-a inregistrat nicio problema, nu a fost niciun caz de eliminare din examen. La aceste probe orale nu se acorda note, ci doar calificative – mediu, avansat si experimentat”, ne-a declarat prof. Camelia Stamate, inspector scolar general adjunct si presedinta Comisiei judetene de Bacalaureat.

Cu alte cuvinte, simpla prezenta la examen inseamna si admiterea probei, asa ca emotiile absolventilor de liceu nici nu au fost asa de mari. Probele de foc vor fi cele scrise, care sunt programate incepând cu data de 26 august. Pâna atunci vor fi competentele intr-o limba de circulatie internationala (20-21 august) si cele digitale (22-23 august).

PUBLICITATE

La prima proba, cea de ieri, s-au inscris 1.043 de candidati, multi dintre ei din promotia 2013, care au sustinut examenul in 14 centre din intreg judetul.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ