După ce președintele Consiliului Județean, Valentin Ivancea, a acuzat Primăria Bacău că ar fi blocat lucrările pentru extinderea și reabilitarea rețelei de apă si canal, primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu spune că a identificat mai mulți funcționari pe care-i va trimite în fața Comisiei de Disciplină.

„Investiția este într-adevăr una de maxima importanta și chiar am rămas surprins de acuzațiile că Primăria Bacău ar bloca demararea lucrărilor.

Întrucât nu mi s-a adus în atenție că ar fi existat 6 adrese de la Compania de Apă pe această speță, am cerut și eu explicații în aparatul administrativ pentru a vedea exact ce funcționar nu și-ar fi făcut treaba.

Va spun că am identificat problema și funcționarii respectivi vor merge in comisia de disciplină pentru că așa ceva nu este permis”, a anunțat primarul Bacăului.

Primarul Viziteu promite ca, pe lângă măsurile pe care le va lua comisia de disciplină, daca acestea se vor impune, mâine, la prima oră, municipalitatea se va ocupa să întocmească toate documentele pentru a demara procedurile de expropriere și în cel mai scurt timp să elibereze și autorizația de construcție.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE