Trei proiecte derulate in judetul Bacau au fost premiate la cea de-a XI-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Administratie, organizata la Brasov de Portalul National de Administratie Publica, in parteneriat cu “Oameni si Companii” si Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

Pentru proiectul “Gala Învatamântului Bacauan”, Primaria Municipiului Bacau a obtinut “Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii în educatie”. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, cu proiectul “Incluziunea sociala prin furnizarea de servicii sociale integrate la nivelul comunitatii”, a fost premiata pentru dezvoltarea serviciilor sociale.

Primariei Municipiului Moinesti i s-a acordat “Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte destinate dezvoltarii serviciilor publice” pentru proiectul “Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in municipiul Moinesti”.

“Practic, acest premiu vine dupa altele pe care le-am primit la editiile anterioare ale Galei, a declarat primarul Viorel Ilie (foto).

Anul trecut am primit premiul pentru management modern, care a vizat investitia in cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in municipiul Moinesti. Proiectul premiat anul acesta a fost unul greu deoarece a pornit destul de târziu.

E cea mai mare investitie a Primariei Moinesti, având o valoare de 19 milioane de euro si acoperind, ca suprafata, intregul oras.” La editia a XI-a a Galei s-au mai acordat premii de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii în infrastructura, sanatate, cultura, urbanism, turism si pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administratie.