Trei proiecte derulate in judetul Bacau au fost premiate la cea de-a XI-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Administratie, organizata la Brasov de Portalul National de Administratie Publica, in parteneriat cu “Oameni si Companii” si Agentia Nationala a Functionarilor Publici.

Pentru proiectul “Gala Învatamântului Bacauan”, Primaria Municipiului Bacau a obtinut “Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii în educatie”. Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Bacau, cu proiectul “Incluziunea sociala prin furnizarea de servicii sociale integrate la nivelul comunitatii”, a fost premiata pentru dezvoltarea serviciilor sociale.

Primariei Municipiului Moinesti i s-a acordat “Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte destinate dezvoltarii serviciilor publice” pentru proiectul “Extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in municipiul Moinesti”.

PUBLICITATE

“Practic, acest premiu vine dupa altele pe care le-am primit la editiile anterioare ale Galei, a declarat primarul Viorel Ilie (foto).

Anul trecut am primit premiul pentru management modern, care a vizat investitia in cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in municipiul Moinesti. Proiectul premiat anul acesta a fost unul greu deoarece a pornit destul de târziu.

E cea mai mare investitie a Primariei Moinesti, având o valoare de 19 milioane de euro si acoperind, ca suprafata, intregul oras.” La editia a XI-a a Galei s-au mai acordat premii de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii în infrastructura, sanatate, cultura, urbanism, turism si pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne în administratie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

11 COMENTARII

  1. Bravo Misule, esti tare in proiecte. De vreo patru ani ai spart strada Al.I.Cuza ( scurtatura spre Comanesti) si nu mai contenesti cu gropile. Probabil iti trebuia un premiu sa dai in gropi cu el.
    Dee, asa se dau premiile in administratie pentru utopii ori lucruri neterminate.

  2. asa-i la noi se dau premii la incompetenti sunt strazi in Moinesti ex .str Pacurari care nu a fost asfaltata niciodata bine ca va platim impozit de municipiu ,avem praf balti si bolovani si va laudati ca ati primit premii ,este mai bun administrator primarul comunei Magiresti ca a pus asfalt in tot Prajestiul si in toata comuna ne asteptam mai mult de la voi ,rusine cei care v-au dat premiul sa vina sa vada balti si gropile ,eu in locul vostru aveam un pic de bun simt si nu primeam un premiu.

  3. Sunt o mulțime de străzi in municipiul Moinesti care trebuiesc asfaltate. Bine ca pe str. Libertății si Osoiu s a turnat asflat cât sa le cuprindă pe toate. Noi plătim, alții se bucura ! Asa sa i ajute Dumnezeu !!!

LĂSAȚI UN MESAJ