Distractie si sanatate. Miscare si voie buna. Chiar daca este prima zi de Craciun, unii bacauani au ales sa iasa din casa si sa se relaxeze la Patinoarul Gepex. In jurul pranzului deja erau mai bine de 20 de patinatori pe gheata, iar coada de la inchirierea patinelor era din ce in ce mai mare. Intrarea pe gheata este 15 lei, in fiecare zi de sarbatoare.

Taxa este valabila pentru accesul pe patinoar, fara limita de timp. Cei care vor sa se incalzeasca pot servi un vin fiert cu numai 3 lei paharul, un capucino cu 2 lei sau un ceai cald, tot cu 2 lei. “Am iesit sa dam colesterolul jos”, l-am auzit pe Florin, unul din “seniorii” iesiti la patinoar.

“Am vrut sa ne intalnim in gasca, cu prietenii, si unde e mai frumos decat aici?”, mi-a spus si Alina Gheorghina, una dintre tinerele de pe gheata. Erau pe patine tineri, parinti, copii.

PUBLICITATE

Patinoarul Gepex Bacau este deschis in aceste zile, pana pe 30 decembrie, intre orele 10.00 – 23.00. Pe 31 decembrie, in ultima zi a anului, programul este de la 10.00 la ora 19.00. In prima zi din 2016, pe 1 ianuarie, patinoarul Gepex e deschis de la pranz, de la ora 12.00, pana seara la 23.00, iar pe 2 si 3 ianuarie, intre 10.00 si 23.00.

Patinoarul Gepex are o suprafata totala de 1.800 mp si are disponibile peste 400 de perechi de patine pentru inchiriat (cu marimi de la 26 pana la 46). Inchiriatul patinelor este 10 lei, iar ascutitul lamelor de patina, tot 10 lei. Dupa ora 20.00, zilnic, inchirierea este gratuita. Patinoarul Gepex dispune si de parcare, 120 de locuri, dar si de fast-food, bauturi calde, bar.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ