21 iunie 2024
Actualitate"Popas intre generatii", pentru Crucea Rosie

“Popas intre generatii”, pentru Crucea Rosie

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Filiala Bacău, va fi beneficiara unui spectacol de caritate, desfășurat în data de 25 septembrie a.c. sub titulatura POPAS ÎNTRE GENERAȚII, la Teatrul de Vara “Radu Beligan”, începând cu ora 17.00.

Evenimentul va fi marcat de prezența pe scenă a unor artiști cunoscuți din lumea folclorului romanesc. Menționăm faptul că evenimentul POPAS ÎNTRE GENERAȚII va beneficia de o surpriza si anume preluarea spectacolului de catre TELEVIZIUNEA ROMÂNĂ pentru emisiunea POPASURI FOLCLORICE.Sumele colectate vor fi destinate persoanelor din comunitatea noastră care au nevoie de ajutor – familii tinere cu copii în întreţinere; familii mono-parantale; tineri aflaţi în dificultate; oameni ai străzii; copii abandonaţi; femei şi copii victime ale violenţei; locuitori din zone izolate, greu accesibile; copii din zonele sociale defavorizate; copii provenind din familii modeste şi/sau cu mulţi copii, dar și pentru refacerea stocului de materiale necesar intervențiilor în caz de dezastre.

popas printre generatii bacau teatru de vara111Facem un apel către firme, companii, sindicate, instituții publice din județul Bacău să ne susțină printr-o donație/sponsorizare, iar angajații vor putea beneficia de o seară extrem de agreabilă în compania unor artiști consacrați ai momentului.

Acceptul de a se alătura evenimentului organizat de Crucea Roșie Bacău va putea fi evidențiat prin bannere afișate la fața locului sau prin prezența altor materiale promoționale (ROLL UP-uri, Flyere, etc).

Menționăm că, pentru cei direct interesați, invitațiile se pot ridica de la sediul Crucii Roșii Bacău, str. Oituz, nr. 61, la prețul de 40 de lei pentru o invitație.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img