Miercuri, 21 august 2013, la ora 07.13, un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenţie Comăneşti a intervenit în oraşul Comăneşti, strada Progresului, pentru degajarea unei bovine, căzute într-un şanţ cu o adâncime de aproximativ 1,5 m.

Pentru degajarea animalului s-a intervenit cu ajutorul unui buldoexcavator al C.L.S.U. Comăneşti. Animalul a fost predat proprietarului, S. N., în vârstă de 70 ani.

La ora 19.41, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti a fost solicitat să intervină în localitatea Măgireşti pentru degajarea unei bovine căzute într-un canal de scurgere a apei.

PUBLICITATE

La sosirea echipajului de intervenţie, animalul a fost găsit decedat. Acesta a fost scos din canal şi predat proprietarului, B. P., în vârstă de 41 ani.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ