Poliția în acțiune

A prezentat polițiștilor un permis de conducere fals

La data de 08 septembrie a.c., pe strada Milcov din Bacău, polițiștii rutieri au oprit în trafic un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 33 de ani, din judeţul Iaşi.
Conducătorul auto a prezentat polițiștilor un permis de conducere despre care s-a stabilit din verificări că este fals.
De asemenea, s-a stabilit că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi uz de fals.

Bărbat cercetat de poliţişti pentru braconaj piscicol

La data de 07 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei municipiului Bacău au depistat un bărbat de 47 de ani, din comuna Corbasca, în timp ce deplasa cu un autoturism pe raza comunei Traian.
În urma controlului autoturismului în cauză, au fost identificate 2 plase monofilament, cu o lungime totală de 120 de metri şi două role de sfoară.
Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinere a uneltelor de plasă tip monofilament.

Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pus în aplicare de polițiști

La data de 07 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răcăciuni au depistat un bărbat de 41 de ani, din comuna Valea Seacă, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Bacău.
Bărbatul este condamnat la o pedeapsă de 3 ani şi 2 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de tentativă la viol.
Cel în cauză a fost încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Dosar penal întocmit de poliţişti pentru conducere sub influenţa alcoolului

La data de 07 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Ştefan cel Mare, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiunilor de serviciu, pe DN 11 au depistat în trafic, un bărbat de 42 de ani, din comuna Coţofăneşti, la volanul unui autoturism, în stare de ebrietate.
Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Oneşti pentru recoltare de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz de prelevare de mostre biologice de sânge.

Alte articole