Cercetat pentru conducere sub influenţa alcoolului

La data de 27 aprilie a.c., poliţiştii din Comăneşti au depistat în trafic un bărbat de 50 de ani, din Dărmăneşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Calea Trotuşului, sub influenţa alcoolului.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest Drager, rezultatul fiind de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere şi au întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

La data de 27 aprilie a.c, în jurul orei 12.30, poliţiştii oneşteni au depistat în trafic o femeie de 38 de ani, din comuna Coţofăneşti, în timp ce conducea un autovehicul pe Bulevardul Republicii, neînmatriculat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat.

Urmărit naţional depistat de poliţişti

La data de 27 aprilie a.c., polițiștii din Comăneşti au identificat și reținut un tânăr de 32 de ani, din judeţul Sibiu, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Mediaş.
Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă cu închisoarea pentru o perioadă de nouă luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.
Tânărul a fost încarcerat în Penitenciarul Bacău.

Cercetată de poliţişti pentru branşare ilegală la reţeaua electrică

Poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Berzunţi, împreună cu reprezentant al Delgaz Grid au prins în flagrant o femeie de 72 de ani, din localitate, în timp ce avea imobilul branşat ilegal la reţeaua electrică.
Din verificări a rezultat că la locuinţa femeii exista o intervenţie neautorizată asupra instalaţiei de furnizare a energiei electrice.
Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.