Depistat la volan sub influența alcoolului

La data de 23 noimebrie a.c., în jurul orei 08.00, polițiștii din Comăneşti au depistat pe strada Moldovei, din localitate, un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

A condus un autovehicul radiat din circulație

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 19:30, pe DN2-E85, în localitatea Gheorghe Doja, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, un autoturism, întrucât a fost înregistrat cu aparatul radar cu viteza de 92 km/h.
La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 26 de ani, din comuna Valea Seacă care nu a prezentat pentru control documentele autovehiculului, iar la verificarea în bazele de date s-a constatat faptul că vehiculul este radiat din circulaţie din luna august a.c.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Posesori de mandate de executare a pedepsei cu închisoarea puse în aplicare de polițiști

La data de 23 noiembrie a.c, polițiștii din cadrul Poliţiei Târgu-Ocna au depistat un tânăr de 21 de ani din comuna Dofteana, posesor al unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Oneşti. Cel în cauză a fost escortat şi introdus în Penitenciarul Bacău, unde urmează să execute pedeapsa închisorii de 1 an şi 4 luni pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.
La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Stănişeşti au depistat un localnic de 26 de ani, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bacău, prin care a fost condamnat la 1 an şi 2 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
Tânărul a fost introdus la Penitenciarul Bacău.

A condus cu un permis de conducere despre care există suspiciunea de a fi fals

La data de 23 noiembrie a.c., un bărbat de 34 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mioriţei din localitate, nu ar fi păstrat o distanţă suficientă în mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism proiectat la rândul său în altul. Din impact au rezultat doar pagube materiale.
Conducători auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliţiei Române, a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, acesta prezentând un permis de conducere eliberat de autorităţile irlandeze despre care există suspiciunea de a fi fals, lipsind elementele de siguranţă.
Polițiștii au întocmit dosar penal, în care se efectueză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Abonați-vă la canalul Telegram Deșteptarea pentru a primi știri necenzurate de "standardele comunității"
PUBLICITATE