Acţiune operativă pe raza comunelor Oituz şi Livezi

La data de 28 iunie a.c., poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost prezenţi pe raza comunelor Oituz şi Livezi, într-o acţiune organizată pentru prevenirea şi combaterea comerţului ilicit. Totodată, poliţiştii au avut în vedere şi modul de transport de produse alimentare şi nealimentare.

În cadrul activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au legitimat 87 de persoane, au controlat 35 de autovehicule şi au verificat 40 de societăţi comerciale. Pentru neregulile constatate, au aplicat 40 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 11.910 lei, din care 26 în baza Legii 12/1990 pentru efectuarea unor acte de comerţ ilicit.

A condus o combină agricolă neînregistrată

La data de 27 iunie a.c, în jurul orei 08.30, poliţiştii rutieri din Oneşti au depistat, în trafic, un bărbat de 56 de ani, comuna Bârsăneşti, în timp ce conducea o combină agricolă cu semiremorcă, neînmatriculate/neînregistrate. Bărbatul în cauză este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism, fără permis

La data de 28 iunie a.c., o patrulă de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu au depistat în trafic, pe raza comunei Pârjol, un bărbat de 43 de ani, care conducea un autoturism fără permis. În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.PUBLICITATE