Șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Buhuși pentru cercetări în urma unie acțiuni de prevenire și combatere a infracționalității. Au fost constatate în flagrant două infracțiuni și au fost ridicate mai multe bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea unor furturi din locuințe.

Polițiștii din Buhuși, jandarmi și lucrători E-ON, au acționat în sistem integrat, la data 25 noiembrie a.c., pe zona de competență, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală.

În cadrul acțiunii, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au fost efectuate două percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni.

PUBLICITATE

Astfel, au fost constatate în flagrant două infracțiuni de furt de energie electrică, săvârșite de două persoane de persoane de 23 și 28 de ani.

De asemenea, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe produse electronice și casnice susceptibile a proveni din săvârșirea unor infracțiuni de furt din locuințe.

Șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Buhuși în vederea cercetărilor.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ