Polițiștii oneșteni au ridicat, în urma unor percheziții domiciliare efectuate în comuna Coțofănești, mai multe bunuri despre care există suspiciunea că ar proven din săvârșirea de infracțiuni.

La data de 15 octombrie a.c. polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Ștefan cel Mare, , au efectuat, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Onești, doua percheziții domiciliare la locuințele a doi bărbați de 38 și 66 de ani, din comuna Coțofănești.

Cei doi sunt bănuiți de polițiști de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat.

PUBLICITATE

A fost identificat și ridicat un televizor, despre care s-a stabilit că ar fi fost sustras de cei doi, în luna mai a.c., din locuința unui bărbat din comună.

Bunul a fost restituit persoanei vătămate.

De asemenea polițiștii au identificat și ridicat în vederea cercetărilor 2 plasme, 2 televizoare, 3 motoferăstraie și alte scule electrice, despre care există suspiciunea că provin din săvârșirea de infracțiuni.

În cauză se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și în vederea stabilirii întregii activități infracționale a bănuiților.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ