Organizatia judeteana a Partidului Democrat Liberal isi pregateste “artileria grea” pentru intrarea la asa-numita guvernare alternativa. PDL instituie aceasta forma de control a guvernarii USL si a numit deja un premier alternativ, in persoana lui Catalin Predoiu. Urmeaza sa fie stabiliti si ministrii, pe baza propunerilor primite de la organizatiile din teritoriu.

Organizatia bacauana a numit deja sefi ai unor comisii de specialitate ce acopera domeniile de activitate ale unei guvernari. “Ei nu trebuie neaparat sa fie politicieni. Sunt persoane fara un trecut dubios, care nu au fost pe prima scena politica. Sunt oameni foarte bine pregatiti. I-am ales pe cei mai buni, astfel ca Bacaul sa conteze in ecuatia guvernarii. Prin acest proiect ne propunem sa monitorizam guvernul, sa criticam, dar sa oferim si solutii”, a spus Tudorita Lungu, liderul organizatiei judetene a PDL.

Prima tinta ramân insa alegerile parlamentare de anul viitor, considerate un barometru, unde Bacaul de asemenea se vrea reprezentat onorabil. Presedinta Tudorita Lungu a recunoscut ca Bacaul a avut rezultate slabe in ultima vreme in planul reprezentarii nationale, dar si-a propus sa depaseasca acest handicap.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ