În perioada 2-5 iunie în Stațiunea Târgu Ocna din județul Bacău se desfășoară cea de-a V-a ediție a Seminarului Tehnic Naţional „AUTOAPĂRAREA – EDUCAŢIE ŞI SPIRIT”, organizat de Școala Națională de Pregatire a Agenților de Penitenciare (SNPAP) Tg. Ocna.

Inspectoratul de Poliție județean Bacău a răspuns invitației de a participa la manifestare, fiind reprezentat de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

La data de 3 iunie, reprezentanții I.P.J Bacău au fost prezenți în Mina Salina Târgu Ocna și ulterior la Colegiul Național “Costache Negri” din localitate, unde au susținut lucrări practice privind elementele de intervenţie profesională şi a deprinderilor specifice.

PUBLICITATE

La data de 4 iunie a.c., pe baza sportivă din Parcul Măgura a oraşului Tîrgu Ocna, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au prezentat un exercițiu demonstrativ structurat pe două momente distincte: mînuirea armamentului din dotare, deplasări în formație cu și fără echipament balistic și interceptarea in trafic a unui autovehicul în care se află doi subiecți necooperanți cu forțele de poliție.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ