– militarii pasionati de motoare vor putea fi vazuti duminica defilând prin oras – alaturi de ei vor fi si membrii altor cluburi de motociclism

Duminica, 18 octombrie, pe soselele Bacaului se vor tura motoarele motociclistilor militari. Este vorba despre un eveniment organizat in avanpremiera Zilei Armatei, sarbatorita pe 23 octombrie, la Centrul de Afaceri si Expozitional “Mircea Cancicov” Bacau.

Pâna atunci, profitând de ziua de duminica, pasionatii de motoare vor urca in sa si vor traversa orasul pornind de la hipermarketul Auchan pe traseul Calea Republicii, Marasesti, Piata Tricolorului – statuia lui Stefan cel Mare – Oituz – Pasajul subteran Stefan Guse – CAEx Bacau.

PUBLICITATE

“La destinatie, motocicilistii militari vor participa la un concurs care presupune doua probe: cea de viteza si cea de indemânare. Premierea câstigatorilor se va face pe 23 octombrie in cadrul ExpoMil organizat la CAEx”, declara maistrul militar Sergiu Chirila. Deviza concursului organizat de Chirila este: “Motociclistii exista in trafic”.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ