Sarbatoare mare la Colegiul Tehnic de Comunicatii “N.V.Karpen”, unde o noua promotie a finalizat cursurile de liceu. Bucurosi si entuziasmati de intregul eveniment, absolventii au strigat bucuria in strada, in traditionala de acum parada a absolventilor, si au afisat un banner mare cu mesajul „Karpen – o scoala moderna pentru tehnologii de vârf”. Marsul absolventilor a pornit din zona liceului, a ajuns la Parcul Trandafirilor, iar de acolo a strabatut centrul orasului si s-a oprit la Universitatea “George Bacovia” unde a fost organizat cursul festiv. In aceasta perioada, CTC “N.V.Karpen” promoveaza in scolile bacauane si oferta educationala a liceului cu speranta ca si anul acesta isi va realiza integral planul de scolarizare.

„Si-au luat ramas bun de la anii de liceu, de la profesori, colegi si spiritul «Karpen» 230 de elevi, clase de a XII-a, la zi, dar si de la frecventa redusa, de la toate specializarile si calificarile, fie de profil teoretic – Matematica/Informatica, fie la profil tehnic sau profil servicii.”
prof. Remus Cazacu, director CTC “N.V.Karpen” Bacau

Seful promotiei 2014 al Colegiului “Karpen” este Andreea Lupu – din clasa a XII-a G, care a finalizat anii de liceu cu cea mai mare medie generala, pe specializarea coafor stilist. „Nu ma asteptam, desi in spatele acestor rezultate este multa munca. Munca sustinuta in toti cei patru ani. Acum ma pregatesc de Bacalaureat. Inca nu m-am hotarât care va fi drumul meu in continuare. Le iau pe toate, incetul cu incetul”, ne-a declarat eleva.