Intreg orasul Târgu Ocna va ramâne fara gaze naturale joi, 14 mai, incepând cu ora 8, din cauza unor lucrari pe care E.ON le va face la sistemul de transport al gazelor.

Reluarea serviciului de distributie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat dupa finalizarea acestor lucrari, cel mai probabil începând cu ora 18.00 a aceleiasi zile. Compania E.ON solicita consumatorilor sa închida toate focurile, iar după reluarea distributiei gazelor naturale sa supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul in care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugati sa anunte imediat dispeceratul de urgenta al E.ON la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (numar gratuit, apelabil din principalele retele de telefonie fixa si mobila) sau 0265.200.928 (numar taxabil cu tarif local din reteaua Romtelecom si cu tariful operatorului din toate celelalte retele de telefonie).


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ