Un bărbat de 30 de ani din Onești a fost depistat de polițiști la scurt timp după ce a tâlhărit o tânără cu care a încercat să întrețină raporturi sexuale. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Polițiștii din Onești au fost sesizați prin 112, luni, 19 august, în jurul orei 01.00, despre faptul că o tânără de 21 de ani, care se afla pe strada Perchiului din muncipiul Onești, a fost acostată de o persoană necunoscută care a agresat-o şi a încercat să întreţină raporturi sexuale.

În baza sesizării, au fost alertate patrulele de siguranță publică și în scurt timp polițiștii l-au depistat pe S. Florin de 30 de ani din Onești. Polițiștii au stabilit că acesta a acostat tânăra de 21 de ani, pe care a trântit-o la pământ și a încercat să întreţină cu aceasta, împotriva voinței ei, raport sexual. Totodată din cercetări a mai rezultat că suspectul a lovit victima, care s-a opus întreținerii unor raporturi sexuale, a deposedat-o de o poșetă în care avea documente și o sumă de bani, după care a fugit de la locul faptei.

Față de S. Florin s-a luat măsura reținerii și a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Onești și Judecătoriei Onești cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilorde tâlhărie și tenativă la viol.

Instanța de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ