Desi suspendat din functie, primarul Romeo Stavarache este tinut la curent cu mesajele primite de municipalitate.

Orasul Bacau, prin reprezentantii sai, a fost invitat de Ministerul Culturii sa participe la programul Orase europene, in care vor fi incluse toate orasele din România care au pierdut competitia pentru desemnarea ca si Capitala culturala europeana.

Pe 4 aprilie, reprezentantii municipalitatii sunt asteptati la minister pentru a definitiva „un program de sustinere cât mai clar si adaptat nevoilor de dezvoltare culturala a oraselor”, se arata intr-o adresa remisa primariei.

PUBLICITATE

Interesant este ca, desi suspendat de pe 7 martie si aflat in arest la domiciliu, primarul Romeo Stavarache a comunicat inaintea celor din primarie continutul scrisorii, pe 19 martie, pe pagina sa de socializare.

„Ministrul Culturii m-a invitat la minister impreuna cu directorul teatrului, cu scopul de a stabili strategia culturala pentru viitorul orasului nostru”, a scris primarul suspendat. Comunicatul oficial al primariei a venit, prin purtatorul de cuvânt abia ieri, 21 martie.

„Adresa oficiala a fost inregistrata la Primaria Bacau, vineri, 18 martie. Adresa a ajuns la mai multe persoane, inclusiv la primar si la teatru”, a declarat purtatorul de cuvânt George Sacaleanu, care a motivat intârzierea emiterii unui comunicat prin faptul ca in weekend la primarie nu se lucreaza. Totusi, nu se stie cum a intrat primarul suspendat in posesia corespondentei.

Aflat in arest la domiciliu, primarul nu are voie sa paraseasca adresa declarata decât cu incuviintarea instantei si nici nu poate intra in contact cu persoanele implicate in dosarele sale.

Dar, in acelasi timp, acesta este liber sa navigheze pe internet si isi poate verifica corespondenta electronica.

Potrivit Prefecturii Bacau, „in perioada in care se aplica masurile preventive, persoana in cauza nu are voie sa exercite prerogativele de primar”, a declarat Carmen Cioltan, purtator de cuvânt al Institutiei Prefectului Bacau.

Am incercat sa aflam direct de la primarul suspendat cum a intrat in posesia scrisorii, dar acesta nu a raspuns la telefon.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

  1. Un neghiob…Un om,care de la el nu ne-am asteptat sa ajunga in asa hal de om.Rusine lui si de el fata de familia lui…Speram sa nu ajunga primar si Dragos Luchian asta…Nu e departe de stavarache

  2. SOFERII LACHEI -DANEELA DIRECTOAREA -EXTRATERESTRII DIN SERVICIILE SECRETE -PREOTII CE SI TRANTESC GARDURI IN CENTRU ORASULUI-TOTI LUCREAZA PENTRU INTERESUL COMUN SI PENTRU CA STAVARACHE SA FIE TELEPORTAT LA MINISTRUL CULTURII. DOMN MINISTRU PREGATITI 20% CA STAVARACHE A NOSTRU NU SE MISCA GRATIS ,EL E OM SERIOS SI MAI ALES CREDINCIOS

LĂSAȚI UN MESAJ