Maria Bogonos, pensionara buhuseanca in vârsta de 84 de ani, a surprins placut lumea târgului, sponsorizând sectia de boli psihice a spitalului buhusean cu o suma de aproape o suta de milioane de lei vechi.

A cumparat mai intâi sase televizoare si sase frigidere nou-noute, aduse la comanda, cu posta speciala. A tinut apoi ca acestea sa fie instalate imediat si a verificat daca totul este Ok.

“Da, am fost in sectie, am vazut televizoarele instalate pe pereti, am vazut frigiderele puse in prize, având mâncarea bolnavilor in ele. Am fost in fiecare salon si m-am asigurat ca totul este in ordine. Dupa aceea, le-am dat bolnavilor ciorapi, papuci si alte bunuri”, ne-a spus doamna Maria Bogonos.

“Gestul doamnei Bogonos ne-a emotionat si pe noi, nu numai pe bolnavi. Si când te gândesti ca este gestul unui pensionar…”, ne-a spus dr. Mouhannad Toron (foto), managerul spitalului buhusean.

Am gasit-o pe Maria Bogonos chiar in spital, ca pacienta, de data aceasta. “Toata lumea se intreaba de ce am facut acest gest normal. Pentru ca sunt in vârsta, pentru ca sunt bolnava, pentru ca am suferit mult in viata si inteleg suferinta. Dumnezeu mi-a dat o pensie buna si m-am gândit sa-i multumesc si in felul acesta, pentru asta. Apoi mai este ceva: imi place sa vad oameni fericiti, macar pentru câteva clipe. Ma refer mai ales la oamenii care au probleme de sanatate”, ne-a spus aceasta. Maria Bogonos este mama actritei bucurestence Pusa Teslaru.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ