21 iunie 2024
SănătateO nouă specialitate medicală în premieră la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei”...

O nouă specialitate medicală în premieră la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși!

Ministerul Sănătății a aprobat înființarea unei noi specialități medicale la Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” din Buhuși – Psihiatrie pediatrică. Această decizie marchează o premieră în ceea ce privește oferta medicală a spitalului și vine în întâmpinarea nevoilor de sănătate ale copiilor din zonă.

Psihiatria pediatrică va fi inițial disponibilă la nivel de cabinet în ambulatoriu integrat și pentru spitalizare de zi, asigurând astfel accesul la servicii specializate pentru copiii și familiile acestora.Spitalul din Buhuși își întărește echipa medicală cu un nou specialist în Psihiatrie pediatrică, doamna doctor Geanina ANDREȘANU, care a obținut postul în urma susținerii examenului pe această specialitate. Prin angajarea unui medic dedicat, spitalul demonstrează angajamentul său de a oferi îngrijire de înaltă calitate în domeniul psihiatriei pediatrică.

Această specialitate medicală este o noutate pentru instituția sanitară și reprezintă o soluție necesară și deficitară la nivel regional și național. Prin oferirea serviciilor de psihiatrie pediatrică, Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” își propune să îmbunătățească accesul la îngrijirea mentală pentru copiii din zonă și să contribuie la reducerea deficitului de specialiști în acest domeniu.

Pentru programări la consultații în cadrul specialității de Psihiatrie pediatrică, părinții și tutorii pot apela la următoarele numere de telefon: 0234262220 sau 0234262221 sau 0372274937 sau 0372274878, interior 183 sau pot folosi platforma de programare online disponibilă pe site-ul spitalului: Programare Online Ambulatoriu.spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img