Mici si plapânzi, plini de entuziasm, ori dimpotriva, emotivi uneori pâna la lacrimi, piticii din grupa mare a Gradinitei Agricola si-au luat miercuri ramas bun de la educatoarele lor si de la institutia in care s-au distrat si au invatat lucruri noi in ultimii trei ani.

Despartirea a fost emotionanta si marcata printr-un un spectacol plin de farmec si amuzament. Scenete, personaje, dansuri si cântece, totul intr-o diversitate de decoruri si costume multicolore au incântat publicul, format din parintii, bunici sau fratii micilor artisti.

Artizanele spectacolului au fost educatoarele celor mici, profesoara Marga Ciurea, totodata si directoarea gradinitei, si profesoara Coca Chiriac. Ele au amintit ca au deja la activ circa 70-80 de spectacole in Gradinita Agricola, cel putin in cazul directoarei Marga Ciurea, iar la fiecare dintre acestea au pus suflet si emotie in egala masura, ca la debut.

DSC_0231

De asemenea, au amintit ca acest an este unul special in existenta gradinitei, dat fiindc ca institutia implineste 30 de ani de la infiintare.

Spectacolul a stârnit in repetate rânduri ropote de aplauze. Iar gesturile spontane, absolut neregizate ale copilasilor i-au facut de multe ori pe cei din public sa se si amuze copios.

DSC_0244

La final, intr-o atmosfera destinsa si plina de veselie, micutii si-au aruncat in aer tocile, asa cum le sade bine unor absolventi sadea. Ii asteapta o vacanta lunga si frumoasa, iar la toamna, multi dintre ei se vor reintâlni in clasele pregatitoare.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ