Ieri, polițiștii au fost sesizați de către o persoană de sex feminin de 65 de ani din Bacău, despre faptul că in timp ce se aflaîn Piața Centrală din localitate i-a fost sustras un portofel din poșetă.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au depistat o persoană de sex feminin de 41 de ani, din județul Neamț, care a fost condusă la sediul unității de poliție.

Din cercetări a rezultat că la data de 3 mai a.c., în jurul orei 11:30, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din Bacău, ar fi sustras portofelul din geanta părții vătămate, pe care l-ar fi înmânat altei persoane de sex feminin care o însoțea.

Față de cea în cauză s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău cu propunere de arestare preventivă.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ