Zece puncte termice si mii de consumatori din Bacau ramân fara apa calda. Din cauza unei avarii aparute pe ramura Republicii, la reteaua primara de distributie a agentului termic, nu vor avea apa calda consumatorii racordati la punctele termice (PT): 19, 20, 21, 22, 25, 26, 28, 29, 33 si 35.

Furnizorul de agent termic preconizeaza ca bacauanii racordati la sistemul centralizat vor primi din nou apa calda pe 24 septembrie 2015.

“Thermoenergy actioneaza in vederea reluarii furnizarii de apa calda cât mai repede cu putinta si in situatia in care lucrarile vor fi finalizate inainte de termenul prevazut vom relua furnizarea energiei termice”, declara Radu Cristian Palade, director general la Thermoenergy Group SA.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Thermoenergy sa nu-si mai bata joc de oameni. In fiecare luni si marti este intrerupta furnizarea apei reci, care curge pe conducta de apa calda. Ne-am saturat sa tot platim apa rece si murdara la pret de apa calda.

  2. Trebuie desfintat sistemul de caldura centrralizat, asa vor disppare toate necazurile si mai cu seama hotiile!!!!!!Va multumesc si cei in masura luati in calcul facind un prooooiect la UE

  3. Trebuie desfintat sistemul de caldura centrralizat, asa vor disppare toate necazurile si mai cu seama hotiile!!!!!!Va multumesc si cei in masura luati in calcul facind un prooooiect la UE

LĂSAȚI UN MESAJ