Un numar de 17 familii din comuna Dofteana, ce s-au bucurat de implinirea a 50 de ani de casatorie, au fost felicitate intr-un cadru festiv zilele trecute. Evenimentul a avut loc cu prilejul Zilelor comunei Dofteana in mirifica ambianta a Castelului Ghika din localitate, care intre codrii seculari pastreaza si ”oglinda de apa” a unui lac, ce fac linistite clipele petrecute aici.

La  celebrarea “Nuntii de aur” au fost sarbatoriti cei ce s-au casatorit in comuna Dofteana in anul 1965 si au ramas impreuna pâna astazi. La acest moment emotionant primarul comunei Dofteana, Ioan Bujor, a urcat pe scena cele 17 cupluri ce au celebrat aniversarea a 50 de ani de casatorie, rostind cu acest prilej si un cuvânt insufletitor.

“Din respectul pe care vi-l port, la Consiliul Local Dofteana ne-am hotarât sa va omagiem aici, la Palatul Ghika, ce a fost in proprietatea primariei pâna in anul 2003, când a trecut in proprietate privata. Casnicia este o incercare dificila si multi «s-au dat batuti», dar dumneavoastra ati abordat-o cu intelepciune, cu putere sufleteasca si cu multa iubire. Acum, iata-va dupa 50 de ani inconjurati de membrii familiei, de prieteni, de apropiati, de persoanele  ce va sunt dragi si care  au trait si traiesc alaturi de dumneavoastra emotiile vietii, privind in urma si spunându-va zâmbind: «nu a fost usor, dar a meritat!».

Respectarea  legamântului casatoriei, increderea, aprecierea reciproca, buna comunicare si iubirea sincera, cumpatarea, constituie probabil «reteta» pe care dumneavoastra  ati folosit-o cu succes pentru a ajunge  sa celebrati 50 de ani de vietuire impreuna. Sa ramâneti asa cum sunteti, sa fiti fericiti alaturi de familia dumneavoastra si de toti cei dragi”, a declarat primarul comunei Dofteana, Ioan Bujor, la fericitul eveniment de sarbatoare.

El a inmânat diplome de fidelitate si a daruit flori si câte o sticla de sampanie sarbatoritilor, promitând ca le va duce acasa si câte un tablou cu fotografia ce a incununat  momentul implinirii a 50 de ani de casatorie. Iar ca o amintire si mai scumpa pentru acest moment s-a inscris prezentarea unui frumos program de  catre interpretul George Cojocarescu, ce le-a cântat din suflet melodii populare dintre cele mai frumoase.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ