Uniunea Nationala a Notarilor Publici din România (UNNPR), in parteneriat cu Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din România (ANPCPPS – InfoCons) va organiza, in sâmbata, 9 mai, la sediile principale si sediile secundare judetene din toata tara, „Ziua Portilor Deschise”.

La nivel local, evenimentul va avea loc intre orele 10.00 si 16.00, in trei locatii ale Camerei Judetene a Notarilor Publici Bacau, respectiv in Bacau, str. Vasile Alecsandri nr. 64, la Onesti, la sediul din strada Tineretului , nr. 4, ap. 11 al Societatii Profesionale Notariale „Lex Voluntatis”, si in Piatra Neamt, la sediul secundar din strada Ana Ipatescu, nr. 57.

„Cu aceasta ocazie, vor fi câte doi notari in fiecare dintre cele trei locatii din Bacau, Onesti si Piatra Neamt, care vor acorda gratuit consultatii de natura notariala tuturor cetatenilor care ne vor calca pragul. Va fi o activitate destul de laborioasa, aceasta intinzându-se pe parcursul a 6 ore. Ne asteptam sa vina foarte multe solicitari din partea cetatenilor, de aceea avem pregatite si rezerve care vor putea interveni oricând. De altfel, as vrea sa subliniez un fapt pe care nu multa lume il cunoaste, si anume ca, la nivelul UNNPR, se dau, in fiecare zi, zeci de mii de astfel de consultatii gratuite”, a declarat Stefan Isache, presedintele Camerei Notarilor Publici Bacau.

Asadar, cei interesati sunt asteptati sâmbata, 9 mai, la locatiile amintite, unde vor putea afla, fara a fi taxati, informatii legate de procedura succesorala notariala, lichidarea pasivului succesoral, cu acordul mostenitorilor, procedura divortului, redactarea înscrisurilor cu continut juridic, autentificarea înscrisurilor, legalizarea copiilor de pe înscrisuri, efectuarea si legalizarea traducerilor etc.

Camera Notarilor Publici din Bacau este o organizatie profesionala care reuneste 105 notari publici din raza judetelor Bacau si Neamt.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ