Iubitorii de natura si de sanatate si-au dat intâlnire, weekendul trecut, la Muzeul „Iulian Antonescu” din Bacau, unde s-a tinut cea de-a doua editie a Natural Expo. Evenimentul, ce promoveaza un stil de viata echilibrat, a fost organizat de Farmacia Naturii, in colaborare cu Asociatia „Iubim Natura” din Bacau, reusind sa adune, laolalta, peste 20 de firme producatoare din domeniul leacurilor, dar si numerosi terapeuti. Printre acestia s-au numarat si dr. Ioan Adrian Nicula, din Cluj, specialist in medicina energetica, cel care „vede prin oameni”, astroterapeutul Constantin Dornean sau Gheorghe Iovu, din Timisoara, specializat in meloterapie.

„O editie care si-a marit numarul de participanti, si din care nu a lipsit neobositul nostru colaborator, domnul academician prof. dr.farm Ovidiu Bojor care a conferentiat pe teme despre sanatate si fitoterapie, o pledoarie, ca de obicei, pentru o viata lunga, prezentând, totodata, bogata sa colectie de carti din domeniu” Iulia Barbu, organizator

O expozitie cu vânzare bogata in produse care pot face ca viata sa ne fie mai buna, de la propolis si uleiuri vegetale, tincturi, lotiuni, alifii, siropuri de catina, salcie, macese, afine etc., pâna la miraculaosa ciuperca japoneza Agaricus sau plantele ori suplimentele nutritive etc. „De circa doua luni, firma noastra produce o gama mai noua de produse genoterapice, si anume cele concentrate. Cum astazi se traieste in lumea aceasta, pe repede inainte, oamenii nu vor mai trebui sa ia de trei ori pe zi dintr-un produs de acest gen, ci doar o singura data. In plus, produsul va fi de ajuns pentru 35 de zile de tratament, pretul este un pic mai scazut, concentratia de alcool este mult redusa, deci se poate adresa si copiilor, iar extractul se face numai din planta tânara, ceea ce este, la fel, foarte important”, a explicat Daniel Cucu, reprezentantul Plantextract, o firma expozanta.

PUBLICITATE

Mai mult, bacauanii vegetarieni sau bolnavii care au restrictii alimentare, si nu numai, au putut, asadar, urmari live o demostratie facuta de cunoscuta firma Fito-fitt prin care se pot consuma produsele bio de genul Natto (bogat în vitamina K2, destinat combaterii osteoporozei si nu numai) sau tofu din baza de soia nemodificata genetic, dealtfel, unice in România. Inedita a fost si prestatia astroterapeutului Constantin Dornean care a prezentat energetica femeii din alta perspectiva, demostrând legaturile existente intre boala si modul de a se imbraca al oamenilor.

„Stelele se aliniaza cum trebuie si fac armonie, facând ca lumea din Bacau sa se miste. Acest curent, al trezirii oamenilor, se face prin femeie, cu ajutorul ei. Or, ca sa trezim lumea, formata din barbat si femeie, mai intâi, trebuie ajutata femeia, ca sa revina in starea de armonie. In jurul nostru, sunt câteva femei puternice care s-au trezit si isi fac misiunea” Constantin Dornean, astroterapeut.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ