Duminica, 31 mai 2015, Muzica Militara din cadrul Garnizoanei Bacau va cânta in Parcul Cancicov, cu ocazia Festivalului Arlekin. Incepând cu ora 11, bacauanii vor avea ocazia sa se bucure de acordurile inconfundabile ale Muzicii Militare.

Evenimentul are dubla semnificatie, pentru ca aviatorii bacauani vor face lobby in fata publicului si pentru apropiatul miting aerian care va avea loc pe 13 iunie in Bacau. La aceasta data, Baza 95 Aeriana Bacau „Erou Capitan Aviator Alexandru Serbanescu” celebreaza 95 de ani de existenta.

Istoria de 95 de ani a Bazei 95 Aeriana incepe in ziua de 16 iunie 1920, când, prin Ordinul Directiei Aeronautice nr. 21, a luat fiinta Centrul de Instructie al Aviatiunii, cu misiunea de a perfectiona pregatirea personalului aeronautic necesar aviatiei române.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ