Motorola a lasat sa-i scape primul teasing privind lansarea Moto X, primul smartphone pe care il va scoate pe piata de cand compania a fost preluata de Google, in 2012, noteaza Forbes.

Reclama de o pagina a aparut prima data in AdAge, o revista dedicata publicitarilor si stirilor din domeniu, urmand ca astazi sa fie preluata si in paginile ziarelor The New York Times, USA Today, The Wall Street Journal si Washington Post.  l

Momentul coincide cu ziua Americii, sarbatoare ce are loc pe 4 iulie.

PUBLICITATE

Reclama nu prezinta nicio imagine cu noul telefon, ci doar textul “Primul smartphone, creat, produs si asamblat in SUA este pe drum”.

Si, intr-adevar, Moto X este asteptat sa apara pe piata incepand din aceasta vara. In functie de vanzarile pe care le va avea, acesta ar putea fi primul model dintr-o serie numeroasa.

Sursa: www.incont.ro


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ