Poliţiştii din judeţul Bacău au găsit, în urma activităților desfășurate, minorul de 10 ani, care a dispărut de la locuinţa unchiului său, din comuna Săuceşti.

Zeci de polițiști au acționat timp de patru zile într-un efort comun, pentru găsirea unui băiețel de 10 ani, din județul Iași, care la data de 19 august a.c., a plecat voluntar de la locuința unchiului său din comuna Săucești, județul Bacău.

Pentru îndeplinirea acestei misiuni polițiștii au primit și sprijinul jandarmilor băcăuani, precum și al voluntarilor din comuna Săucești și din comunele învecinate.

În urma activităților desfășurate la data de 22 august a.c., polițiștii băcăuani, acționând în comun cu polițiștii din județul Neamț, au găsit minorul dispărut pe raza comunei Trifești, județul Neamț.

Minorul se află într-o stare de sănătate bună, nu a fost victima vreunei infracțiuni și urmează să fie predat familiei.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ