Gradele militare au fost acordate de cdor. Grigorie Nicolae/Foto: facebook Baza 95 Aeriana Bacau

Noua cadre militare de la Baza 95 Aeriana Bacau au fost inainte in gradul militar urmator, in baza Legii nr.80/1995. Mr. Ilie Sebastian Mihai si mr. Mihaila Bogdan au fost inaintati incepând cu 30 septembrie 2015, la gradul de locotenent colonel, iar sublocotenentul Benedic Cristian Andrei a primit gradul de locotenent.

Pe lista de avansari figureaza si patru maistri militari. Rusu Valentin a fost avansat la gradul de maistru militar principal, Rosca Vasile Daniel este maistru militar clasa I, Terinte Marian Gheorghe este maistru militar clasa a II-a, iar Ionescu Silvian George a primit gradul de maistru militar clasa a III-a.

Au mai indeplinit conditiile pentru avansare si termenul de stagiu militar in grad si doi subofiteri. Este vorba despre plt. maj. Gherca Marcelin care a primit tresele de plutonier adjutant si de plt. maj. Motorga Laurentiu, inaintat la gradul de plutonier adjutant.

PUBLICITATE

Toti cei inaintati in grad au fost felicitati personal de cdor. Grigorie Nicolae, sef de Stat Major.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ