Curtea de Apel Bacau a admis, astazi, cererile fostilor demnitari Mihai Banu si Gabriel Berca si a inlocuit masura arestarii preventive cu cea a arestului la domiciliu pentru 30 zile.

Instanta le-a pus in vedere celor doi ca, pe durata acestei masuri, au mai multe obligatii, printre care sa nu comunice cu ceilalti inculpati sau martori in dosar.

Masura preventiva a controlul judiciar fata de Lucian Banu, inculpat in acelasi dosar, a fost mentinuta. Hotarârea nu este definitiva si poate fi contestata la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

PUBLICITATE

Fostul deputat Mihai Banu si fostul ministru de Interne, Gabriel Berca, au fost arestati preventiv in luna iulie, intr-un dosar de trafic de influenta, deschis in urma unui denunt facut de afaceristul Viorel Rusu.

Berca, se spune in rechizitoriu, prin intermediul lui Banu, ar fi pretins si primit, de la Viorel Rusu, suma totala de 220.000 euro pentru a interveni pe lânga membri ai Guvernului în vederea alocarii unei sume de bani catre Primaria Ardeoani pentru achitarea unor lucrari facute de firma lui Rusu.

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

3 COMENTARII

  1. Nu comentam masura, dar denuntatorui care da bani de nu l-a intrebat nimeni pana acum inca mai este in libertate (rusu, turnatorul, semianalfabetul, protejatul politiei)! Am citit in Desteptarea ca (culmea) le este frica judecatorilor de rusu. De ce? RUSINE!

LĂSAȚI UN MESAJ