Echipa de 24 de copii din Moinesti, Bacau, a reusit sa construiasca, in perioada 11-17 august, un parc de distractii. Tabara pe care au câstigat-o elevii de la Scoala cu Clasele I-IV „George Enescu” Moinesti s-a desfasurat la Bran, judetul Brasov.

Timp de sase zile, micii antreprenori au luat parte la ateliere nonformale pentru stimularea creativitatii, au discutat idei pentru dezvoltarea comunitatilor din care fac parte si au scris articole pentru „Ziarul Taberei”.

De asemenea, acestia au invatat sa administreze un buget, sa negocieze, sa faca investitii potrivite, sa-si promoveze parcul si ca materialele reciclabile pot fi transformate cu usurinta in costume de gladiator sau printesa.

Toate lucrurile pe care elevii si le-au insusit pe parcursul saptamânii s-au materializat intr-un parc de distractii pe tema „Insula Misterioasa”, inspirata din romanul cu acelasi nume semnat Jules Vernes. Anul acesta, proiectul „Tabara din Tara lui Andrei”, aflat la cea de a sasea editie, isi propune sa contribuie la dezvoltarea abilitatilor de lider a peste patru sute de elevi.

Madalina Gheta


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ