12 participanti din Bacau si 13 premii la Olimpiada Nationala de Fizica. Este performanta obtinuta de elevii bacauani la aceasta competitie, care a avut loc la Timisoara.

Cei mai buni fizicieni ai Bacaului sunt: Teodora Bulichi (clasa a X-a, Colegiul National „Cantemir” Onesti – prof. Costin Drobota) premiata cu mentiune de la Ministerul Educatiei si medalie de argint din partea Societatii Române de Fizica, Emilian Chiosa (clasa a VIII-a, Scoala Gimnaziala nr.1 Onesti – prof. Lenuta Basoc) mentiune de la Ministerul Educatiei si medalie de argint din partea Societatii Române de Fizica, Vlad Florin Chelaru (clasa a X-a, Colegiul National „Vasile Alecsandri” – prof. Anisoara Nechifor) – medalie de bronz din partea Societatii Române de Fizica, Mircea Dolineanu (clasa a XI-a, CN „Vranceanu” – prof. Florin Curbat) – medalie de bronz din partea Societatii Române de Fizica, Miruna Dolineanu (clasa a VII-a, Colegiul National „Gh. Vranceanu” – prof. Delia Pintilie) – medalie de bronz din partea Societatii Române de Fizica, Cristian Toader (clasa a VII-a, CN „Dimitrie Cantemir” – prof. Lenuta Basoc) – medalie de bronz din partea Societatii Române de Fizica, Daria Dragan (clasa a VII-a, CN „Dimitrie Cantemir” – prof. Lenuta Basoc) – medalie de bronz din partea Societatii Române de Fizica, Eugen Ravariu (clasa a VIII-a, Colegiul National „Ferdinand I” – prof. Nicu Harasemciuc) – mentiune de onoare din partea Societatii Române de Fizica, Andreea Hrib (clasa a IX-a, CN „Gh.Vranceanu” – prof. Valentin Girtu) – medalie de bronz din partea Societatii Române de Fizica, Adriana Basoc (clasa a Xi-a, CN “Cantemir” Onesti – prof. Mariana Tutunea) – medalie de bronz din partea Societatii Române de Fizica, Tudor Iliescu (clasa a VI-a, Colegiul National “Dimitrie Cantemir” Onesti – prof. Lenuta Basoc) – mentiune de onoare din partea Societatii Române de Fizica.

PUBLICITATE

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ