Ziua de 27 iunie a fost data in care, la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, s-a organizat concursul pentru ocuparea functiei de manager al institutiei. A participat un singur candidat, in persoana lui Adrian George Popa, care, dupa trei ore de examen, a fost notat cu 10 la proba scrisa si 9.83, la proba de prezentare a proiectului.

Concursul a fost organizat de Consiliul de Administratie al spitalului, in conditiile in care, in aceste zile, expira mandatul de interimat de 6 luni al actualului manager, dr. Gabriela Zoican, medic primar de specialitate obstetrica – ginecologie in Maternitatea Bacau, care nu a dorit sa mai continue activitatea in aceasta functie.

„Este un pas firesc in cariera mea. Sunt de patru ani in echipa manageriala a Spitalului Judetean de Urgenta Bacau, ca director economic, stiu problemele cu care se confrunta aceasta unitate, cunosc minusurile si plusurile, am colaborat foarte bine cu managerii care au condus pâna acum spitalul, in toata aceasta perioada, asa ca, da, stiu ce ma asteapta in noua functie. Va fi o noua provocare pentru mine, asa cum a fost si atunci când am decis sa ma inscriu la examenul de director economic.”
Adrian George Popa

Adrian George Popa este absolvent al Facutatii de Stiinte Economice a Universitatii „George Bacovia” Bacau si licentiat la Academia de Studii Economice Bucuresti. Imediat dupa finalizarea studiilor universitare a lucrat ca economist la o firma privata de constructii, in anii 2001- 2007. Intre timp a devenit expert contabil si, ulterior, si-a deschis un cabinet de expertiza contabila (2007 – 2010), iar acum este stagiar ca auditor financiar, dar si evaluator CECCAR.

A absolvit, in paralel, cursuri de director programe, manager de proiect, dar si de management sanitar. In 2010 a sustinut concursul de director economic la Spitalul Judetean de Urgenta, functie pe care a ocupat-o pâna acum. Are 36 de ani, este casatorit si tata a doi copii. Odata cu numirea sa in functia de manager, se va organiza concurs si pentru ocuparea functiei de director de ingrijiri (pentru care a expirat contractul), dar si pentru un nou director economic.

Adrian George Popa va prelua noua functie numai dupa ce decizia de numire va fi semnata de presedintele Consiliului Judetean Bacau, undeva la mijlocul lunii iulie.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

6 COMENTARII

  1. Este omul lui sova si a lui benea. Oricum este mana psdului si cu primarul nu ca nu ar merita. O sa avem primar pe domnul benea o sa vedeti. Cartile sunt deja facute. Analist politic ma fac

LĂSAȚI UN MESAJ