Mama Monicai Gabor a murit, astazi, dupa ce a fost lovita de o stanca in apropiere de Pestera Polovragi, relateaza Romania TV.

Se pare ca femeia facea parte dintr-un grup de 17 persoane, aflate intr-un pelerinaj la manastirile din judetul Gorj.

“A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut şi se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă”, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

PUBLICITATE

Echipele sosite la fata locului nu au mai avut ce sa faca; femeia era deja decedata, din cauza unei fracturi de craniu.

Conform RTV, Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Gorj, a confirmat evenimentul tragic şi a povestit că un grup de turişti mergeau pe Valea Olteţului şi intenţionau să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit o turistă la nivelul capului.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ