Un grup de studenti entuziasti de la facultatea de Stiinte Economice, specializarea Marketing din cadrul Universitatii Vasile Alecsandri din Bacău, coordonati de prof.univ,dr. Diana Magdalena Prihoanca au initiat un proiect social intitulat „M-as bucura sa vrei sa ma cunosti”, avand ca scop creșterea gradului de conștientizare a opiniei publice cu privire la respectul și atenția acordată vieții copiilor si adultilor cu nevoi speciale, precum și asupra necesității de integrare socială a acestora.

Beneficiarii campaniei sunt membrii organizatiei pentru copii si adulti cu nevoi speciale „Trebuie”, filiala Bacau, actiunea , care se desfasoara pe tot parcursul lunii aprilie, materializandu-se prin organizarea catorva activitati, si anume:

-distribuirea unor pachete cu dulciuri , cu ocazia sarbatorilor de Paste
– organizarea unui atelier de creatie de obiecte handmade, care vor fi apoi vandute in cadrul unui targ de Paste
– un concurs de desene pe asfalt, cu premii
– o zi petrecuta in natura
– desfășurarea unei campanii de publicitate outdoor
– producerea unor materiale de informare (afise, flyere etc.)

PUBLICITATE

Oricine doreste sa sprijine aceasta initiativa poate contacta initiatorii proiectului pe pagina de facebook „M-as bucura sa vrei sa ma cunosti”, unde poate gasi mai multe detalii despre activitatile desfasurate.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ